Winters Chocolaterie

Uitgebreid

U gaat in deze workshop onder begeleiding van een ervaren chocolatier zelfstandig aan de slag en u leert al snel de basis over chocolade.
Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee wordt er eerst een korte uitleg gegeven over de oorsprong en de verwerking van chocolade bij Chocolaterie Winters.

Daarna gaan we aan de slag: We starten met een vormbonbon die we gaan ‘mouleren’, dit word de bovenkant van uw bonbon. De bonbons gaat u zelf vullen met een door u zelf bereide vulling naar keuze. Vervolgens gaat u verder met het maken van handwerkbonbons. Deze wordt in de lekkerste chocolade gedoopt en u kunt ze zelf naar wens decoreren.

Onze chocoladeles gaat verder; We gaan krakelingen spuiten. Een chocolaatje wat u allemaal kent, makkelijker gezegd dan gedaan! Heeft u de krakelingenproef doorstaan, dan gaat u beginnen aan de pindarotsjes. Een selectie eerste keus pinda’s, onze eigen chocolade en uw vakmanschap vormen de hoofdingrediënten voor deze lekkernij.
U proeft en geniet tijdens de workshop onbeperkt van onze overheerlijke bonbons en na afloop is er voor iedere deelnemer circa 400 gram zelfgemaakte, overheerlijke bonbons en chocoladewerk om mee naar huis te nemen.

Zo geniet u thuis nog na van uw zelfgemaakte creaties!

Duur: 2,5 uur
Kosten:  € 35,00 per persoon met het minimumbedrag van € 350,00
Reservering via mail of telefoon is verplicht.
Betaling wordt na afloop van de workshop contant voldaan.