Winters Chocolaterie

Standaard

GROEPSWORKSHOP
U gaat in deze workshop onder begeleiding van een ervaren chocolatier zelfstandig aan de slag en u leert al snel de basis over chocolade. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee wordt er eerst een korte uitleg gegeven over de oorsprong en de verwerking van chocolade bij Chocolaterie Winters.

Daarna gaan we aan de slag: We starten met een vormbonbon die we gaan ‘mouleren’, dit word de bovenkant van uw bonbon. De bonbons gaat u zelf vullen met een heerlijke hazelnoot-praliné vulling. Vervolgens gaat u verder met het maken van handwerkbonbons. Deze word in de lekkerste chocolade gedoopt en u kunt deze zelf naar wens decoreren.

U proeft en geniet tijdens de workshop onbeperkt van onze overheerlijke bonbons en na afloop is er voor iedere deelnemer circa 250 gram zelfgemaakte, overheerlijke bonbons om mee naar huis te nemen. Zo geniet u thuis nog na van uw zelfgemaakte bonbons!

Duur: 1,5 uur
Kosten:  € 25,00 per persoon met het minimumbedrag van € 250,00
Reservering via mail of telefoon is verplicht.
Betaling wordt na afloop van de workshop contant voldaan.


INDIVIDUELE WORKSHOP
Cadeaubon gekregen of gezellig met z'n tweeen of een kleine groep een workshop volgen? Dat kan tijdens onze individuele workshops! U sluit aan bij andere kleine groepjes en vormt zo een grote groep. U volgt de standaard workshop zoals hierboven beschreven. Deze workshop wordt iedere zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur gehouden in onze chocolaterie.

Duur: 1,5 uur
Kosten:  € 25,00 per persoon
Reservering via mail of telefoon is verplicht.
Betaling wordt voorafgaand contant of via cadeaubon voldaan.