Winters Chocolaterie

Team

Het team van Chocolaterie Winters staat voor u klaar.
Chocolatiers die met hun creativiteit en vakmanschap zorgen voor een uniek stukje chocolade. Medewerkers die met de uiterste zorg ons product verpakken en ervoor zorgen dat het keurig bij u komt. Kortom, een team van enthousiaste en creatieve mensen met hart voor de zaak.

Arnoud Winters – oprichter bedrijf

Na mijn opleiding Brood & Banket in Eindhoven en mijn studie op de PiVa, heb ik werkervaring opgedaan in de patisserie en chocolaterie-wereld. In 1998 ben ik voor mezelf begonnen met het maken van ambachtelijke bonbons in het schuurtje van mijn ouders. Inmiddels zijn het niet alleen bonbons meer, maar ook chocoladewerk, dessertgebak, taart en ijs zijn aan de orde van de dag. Met zo’n 20 medewerkers zijn we bezig aan een sterke groei, wat we de komende jaren natuurlijk graag doorzetten!

Albert Boogaarts – Chocolatier

Eerst heb ik 4 jaar de koksopleiding gevolgd, maar om dat de dessertkant mij het meeste trok, ben ik de banketbakkersopleiding gaan volgen, welke ik afgerond heb bij Chocolaterie Winters. Winnaar van de Geert Griever Prijs (talentenjacht) en 2e prijs publiekjury en 5e prijs vakjury Lekkerste Bonbon van Nederland 2009.

Jeremi Skarzynski – Chocolatier

Na het behalen van mijn diploma banketbakker niveau 3, ben ik eerst iets compleet anders gaan doen: in de bouw. In juni 2010 heb ik de overstap gemaakt naar Chocolaterie Winters, waar het maken van bonbons, ijs en gebak mijn werkzaamheden zijn.

Karin Fiers – Chocolatier

Na een opleiding aan het ROC Eindhoven waar ik mijn diploma niveau 3 banket heb behaald, heb ik 6 jaar ervaring op gedaan bij een ander bedrijf. Sinds een jaar ben ik hier terecht gekomen en werk ik voornamelijk met chocolade waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Tevens ben ik praktijk/stage begeleider.

Roy van de Graaf – Allround banketbakker

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in restaurants, ben ik mij gaan specialiseren in de patisserie. Mijn werkzaamheden zijn o.a. de productie van gebak en taarten, bonbons maken en ijs draaien.

Marloes Habraken – Verkoop binnendienst & management

In juli 2006 ben ik begonnen in de winkel in Valkenswaard als ‘zaterdagbaantje.’ Om het vak beter te leren kennen, hielp ik naast mijn opleiding wanneer ik kon in de chocolaterie. Na het behalen van mijn diploma grafisch vormgeving, ben ik fulltime in de chocolaterie gaan werken. Ik ben nu verantwoordelijk voor de inpakafdeling, verzorg de PR en ondersteun daarnaast de buitendienst. Kortom; Een vliegende keep met een chocoladehart dus!

Elise de Nooijer – Marketing & communicatie

Na mijn marketingopleiding ben ik in mei 2013 begonnen als medewerker marketing en communicatie. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor alle PR zoals bijvoorbeeld de website of de brochures.

Merel Pastoor – Medewerkster inpak

Ik werk sinds maart 2011 bij Chocolaterie Winters en heb het goed naar mijn zin. Samen met het inpakteam ben ik verantwoordelijk voor alle bestellingen die geleverd moeten worden en daarna worden verzonden en/of worden bezorgd.

Marieke Haaksema - Medewerkster inpak

Na eerder gewerkt te hebben in een snoepwinkel en bakkerij, ben ik in juli 2014 begonnen bij Chocolaterie Winters op de inpakafdeling. Samen met mijn collega’s zorg ik voor het verwerken van de productie en het zorgvuldig inpakken van de chocolade. Daarnaast zorg ik voor het nodige los- en inpakwerk en help ik indien nodig met het klaarzetten van orders voor vertrek. Nu, een half jaar later, heb ik al goed mijn draai gevonden en bouw ik iedere dag meer kennis op. Ik ben gek op chocolade en gelukkig is chocolade ook gek op mij!

Mieke Loor – Hoofd administratie

In mei 2009 ben ik begonnen als hoofd administratie bij Chocolaterie Winters. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële- en personeelsadministratie. Een afwisselende functie, waarbij iedere dag wel iets nieuws brengt.

Yvonne Fijnaut – Verkoop buitendienst en management

Als vertegenwoordigster van het bedrijf ben ik het aanspreekpunt voor onze relaties en zorg ik voor de communicatie tussen u en onze chocolatiers. Afhankelijk van de wensen van de klant bezoek ik deze met regelmaat en houdt ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daar waar nodig adviseer ik klanten met het samenstellen van uw collectie.

Jos Verhappen – Chauffeur

Ik ben Jos Verhappen en werk  vanaf oktober 2008 bij Chocolaterie Winters. Mijn huidige werkzaamheden zijn gericht op, in en rondom het bedrijfspand. Met mijn kennis probeer ik de bedrijfsauto’s bij te staan in moeilijke tijden. Bijna alle ‘Winters products’ worden door mij bezorgd op de afgesproken locatie. Mocht u een order plaatsen, dan ontmoet u mij meestal persoonlijk.

Stijn Raaijmakers – Medewerker magazijn

Sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Chocolaterie Winters. Ik houd mij voornamelijk bezig met het magazijn en het beheer daarvan. Momenteel ben ik bezig met het afronden van een opleiding voor Logistiek Teamleider. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in een groot magazijn heb ik er voor gekozen om te gaan werken in een kleinschalige omgeving. Dit heb ik gevonden bij Chocolaterie Winters. Mijn doel is om hier nog vele jaren te mogen werken samen met een hardwerkend en gezellig team. 

Theo Roosen – Medewerker workshops

Sinds december 2009 geef ik met veel plezier workshops bij Chocolaterie Winters. Naast de workshops in onze chocolaterie geef ik ook met regelmaat workshops op locatie.

Joanna Rowinska – Interieurverzorgster

Ik ben verantwoordelijk voor het interieur en alle ruimtes buiten de productieruimte, waar ik alles 2 keer per week helemaal netjes onderhoud en verzorg.